SSC CGL And SSC CPO 2018 Exams are the latest opportunities to serve in a govt job and to live in clover. The Commission has released the newly revised Exam Calendar for SSC Exams conducting this year. SSC CGL & SSC CPO 2018 Exam dates haven't been decided yet but are to be conducted soon in upcoming next two months. Utilize the remaining time to be on the upswing by following SSC CGL Study Plan on SSC ADDA and team. Download our celebrated app ADDA247 to outsmart others. Our Revised Study Plan is all set to deliver the quizzes and notes on each four subjects asked in SSC CGL Tier-1 Examination. 


Be a part of this revised study plan, visit SSCADDA website regularly to add up each day effort in your practice. SSC CGL and CPO Exam dates can surprise you anytime soon. It is time to knuckle down to get your dream job, Today, in this English quiz we are providing 15 English Spelling Correction Questions and Solutions to make your practice effective. Attempt this quiz and prepare yourself flawlessly. We wish you good luck for the upcoming Exams.





Directions (1-15): In the following questions, four words are given out of which one word is incorrectly spelt. Select the incorrectly spelt word. 

Q1.
Pyrrhic
Aerator
Biege
Armament
Solution:
Correct Spelling is ‘Beige’.

Q2.
Vallet
Cologne
Physicist
Diphtheria
Solution:
Correct Spelling is ‘Valet’.

Q3.
Appreciation
Charades
Dalmatian
Hiefer
Solution:
Correct Spelling is ‘Heifer’.

Q4.
Mastiff
Penitentary
Picayune
Montage
Solution:
Correct Spelling is ‘Penitentiary’.

Q5.
Deliquescence
Pertinacious
Pisiculture
Renaissance
Solution:
Correct Spelling is ‘Pisciculture’.

Q6.
Etiquette
Espoinage
Expedient
Enthusiasm
Solution:
Correct Spelling is ‘Espionage’.

Q7.
Hitchhiker
Innuendo
Hemoerrhage
Iridescent
Solution:
Correct Spelling is ‘Hemorrhage’.

Q8.
Pellicle
Pilgrimage
Portrait
Parepet
Solution:
Correct selling is ‘Parapet’.

Q9.
Luminiscent
Lusciousness
Lavatory
Localization
Solution:
Correct selling is ‘Luminescent’.

Q10.
Janitor
Ordinarily
Insobreity
Psychometric
Solution:
Correct Spelling is ‘Insobriety’.

Q11.
Essential
Anihilation
Emission
Erroneous
Solution:
Correct Spelling is ‘Annihilation’.

Q12.
Ulterior
Theoretical
Vermilion
Amileorate
Solution:
Correct Spelling is ‘Ameliorate’.

Q13.
Curriculum
Couragious
Collaborate
Cylinder
Solution:
Correct Spelling is ‘Courageous’.

Q14.
Deficiency
Dictionary
Diaphragm
Diabeties
Solution:
Correct Spelling is ‘Diabetes’.

Q15.
Advertise
Addiction
Anniversory
Amateur
Solution:
Correct Spelling is ‘Anniversary’.

                                                                  
You may also like to read: